Сашка Васева докара фалит на мъжа си

Сашка Васева докара фалит на мъжа си
Гласувайте за статията
Дупнишката мадона стана бизнес дама

Сашка Васева докара до пълен фалит мъжа си Христо Бакърджиева – пише „България днес”. Блондинката на фолка отдавна харчи парите на мъжлето си. Въпреки че двамата ту се събират, ту се разделят, Бакърджиев е поел финансовата издръжка на семейството – отбелязва изданието.

Сашка Васева

Сашка прекалявала с еротичните изяви по заведенията

Христо се опитва да развива бизнес с автомобилни гуми в Дупница под вещото ръководство на жена си. Хора от града разкриват, че бизнесменът на практика фалирал, след като благоверната му половинка решила да демонстрира бизнес умения и продала гуми за над половин милион лева на 10 процента от реалната им цена.
„Много ме заболя, такова нещо не съм се надявал, че може да стане. Най-страшното е, че ме издъни най-близкият ми човек на света. Това е непонятно и трудно за разбиране. Преди време приписах името на фирмата на бащата на Сашка, защото аз като германски гражданин нямах право да оперирам тук” – споделя Христо Бакърджиев.
Съпругът категорично отрича, че редовно бие своята спътница в живота, защото прекалява с еротичните си изяви по заведения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар