Коко Динев глези Емилия след катастрофата

Коко Динев глези Емилия след катастрофата
Гласувайте за статията
Певицата отрече да се е оперирала в Турция

Коко Динев отново е станал грижовен мъж, който глези половинката си Емилия, докато тя се възстановява след претърпяната в началото на месец май катастрофа – узнаваме от страниците на „България днес”.

Коко Динев

Коко е неотлъчно до половинката си Емилия

Бизнесменът вече месец е неотлъчно до Емилия и й помага по всякакъв начин да се възстанови бързо – отбелязва изданието. Нещастният инцидент се е случил в началото на месец май по време на великденската ваканция. Обстоятелствата около катастрофата не са ясни, но има данни, че не Емилия е била на волана, а е била возена от един от шофьорите на Коко Динев.
След като се разчу за катастрофата, певицата изключи мобилния си телефон и не отговаряше на обаждания повече от месец. Според нейни близки така Емилия се възстановявала по-бързо при пълно спокойствие и далече от стреса. Веднага след инцидента Коко Динев отложил някои от ангажиментите си, за да бъде плътно до половинката си и да й дава душевна подкрепа. Бизнесменът стоял неотлъчно до нея и я отрупвал със скъпи подаръци. Явно това е дало резултат, защото певицата възстановява участията си. Първи това лято ще я видят курортистите на Равда, където Емилия ще пее на 14 юни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар