Николета ДОСКУЧА на Божинов и той търси забавления другаде!

Николета ДОСКУЧА на Божинов и той търси забавления другаде!
Гласувайте за статията

Футболистът е отегчен от съпругата си

Валери Божинов вече отбягва брачното ложе. Напоследък отношенията между него и Николета Лозанова са доста охладнели. Валери не искал да си ляга с плеймейтката, защото му било писнало Ни Ло да обръща повече внимание на имиджа си, отколкото на съпруга си.

Според близки до футболиста, той бил отегчен от моделката и я избягвал на всяка цена. Предпочитал да обикаля из столичните заведения по цели нощи, отколкото да си ляга с Ни Ло. Божинов дори започнал да споделя мрачни мисли, че от самото начало Николета е с него заради титлата футболна съпруга, отколкото от любов и топли чувства.

На Валери му писна!

На Валери му писна!

На Николета обаче й омръзнало да бъде пренебрегвана и заплашила Божинов, че ако не й обръща внимание и не си ляга с нея, то тя ще си намери кой да я топли през малките часове на нощта, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от „Всеки ден”.

Приятелите на Валери обаче са категорични. Тя смятат, че ако Николета не промени изцяло държанието си и не пренареди приоритетите си, то съвсем скоро ще й се наложи да си търси нов съпруг. Валери бил на края на търпението си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар