Яна на Петко Димитров се ЗАНЕМАРИ! СНИМКИ

Яна на Петко Димитров се ЗАНЕМАРИ! СНИМКИ
Гласувайте за статията

Танцьорката се появи с вид неглиже

Яна изуми всички присъстващи на рождения ден на Петко Димитров. Столичният бизнесмен бе поканил свои близки приятели, с които да се позабавлява по случай личния си празник. Яна се беше докарала в стилна рокля, но пък за сметка на това, прическата и гримът й хич ги нямаше, пишат колеги от клюки.нет

Всички се изненадаха от външния вид на Яна. Роклята й определено беше елегантна и с много привлекателен цвят. Но останалото от танцьорката не беше в най-добрия си вид. Присъстващи на празника коментират, че Яна видимо се е занемарила.

Яна и Петко празнуват

Яна и Петко празнуват

„Принципно ако ще празнуваш рождения ден на мъжа си в заведение с ВИП гости, ще дадеш някой лев и ще си направиш прическа и грим, Яна обаче изглеждаше така сякаш сама си е направила кока, а гримът й определено липсва!“, коментират гости от партито на Петко Димитров.

Прическата на Яна изненада гостите

Прическата на Яна изненада гостите

Някои извиниха небрежния вид на танцьорката със слуховете, че е бременна от бизнесмена. „Ако на момичето цял ден й е било лошо и не се е чувствала добре поради ред причини, то надали й е било до фризьори, гримьори и други такива!“, изказаха мнение по-състрадателните гости в заведението.

Яна Акимова

Яна Акимова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар