След изневярата на Тачо Милянкова утешава Калканджиева

След изневярата на Тачо Милянкова утешава Калканджиева
Гласувайте за статията
Жени Калканджиева се скри при приятелката си

Преди седмица шефката на „Визаж” научи за серийните изневери на 10 години по-младия си благоверен. Щом разбра какви ги върши Тачо, Жени Калканджиева начаса заяви, че ще подаде молба за развод.

Евгения Калканджиева

Калканджиева и Милянкова са близки приятелки от години

Макар да минава за „желязната лейди” в модните среди, Жени е съсипана от раздялата – издават близките й. Според „България днес” проблемите между нея и съпруга й започнали още преди месеци и достигнали кулминация по време на участието й в риалитито „Къртицата”. Видимо подпийнала, Калканджиева нарече съквартирантката си в шоуто Марина „селска пръчка”. В телефонен разговор съпругът на Жени не скри, че се срамува от нея заради пиянските й изцепки.
Дори и в най-трудните моменти обаче Жени Калканджиева не е подозирала, че ще се стигне до развод. Още по-малко е предполагала за тайния любовен живот на Тачо с млада манекенка на име Зорница.
След като решава да сложи край на брака си, Жени Калканджиева отива първо при приятелката си Ирена Милянкова. Именно Калканджиева бе до Ирена при ареста на съпруга й Росен Чолов – припомня изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар