Новата приятелка на Орлин Павлов пада малко грозновата

Новата приятелка на Орлин Павлов пада малко грозновата
Гласувайте за статията
Певецът прежали Яна Акимова, вече люби друга танцьорка

Макар дълго време да отричаше раздялата си с Яна Акимова, Орлин Павлов се появи най-сетне с ново гадже. То е малко грозновато, но певецът пък си я харесва, което е най-важното.
Настоящата му изгора е по-млада от бившата, която му сложи рога с бизнесмена Петко Димитров. Е, и по-закръглена, но това също е друга тема.

Orlin-Pavlov-i-novo-gadje-11Двойката бе изловена на паркинга на крайбрежно заведение в Лозенец – пише „Уикенд”. Изпълнителят имаше служебни ангажименти на морето и за да съчетае полезното с приятното, бе взел със себе си половинката си.
Хора от компанията на певеца издават, че той вече е запознал новата си изгора с някои от приятелите си. Аверите си уверил, че окончателно е прежалил и прокудил от мислите си Яна.
След като 4-годишната му връзка със зеленооката красавица се разпадна, Орлин Павлов изпадна в дълбока депресия – припомня изданието.
Според клюките новото гадже на певеца също кърши снага за пари, но не се знае в какво се е специализирала – в латино или ориенталски танци, отбелязва изданието.

Орлин Павлов

Орлин и Яна от времето, когато бяха заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар