Ицо Стоте манекенки превзе и Милянкова

Ицо Стоте манекенки превзе и Милянкова
Гласувайте за статията
Христо Сираков преспал с жената на Чолата, докато той е в затвора

Чаровната манекенка Ирена Милянкова е изневерила на мъжа си Росен Чолов, докато той търкаше наровете в затвора – пише „Уикенд”. Според изданието красавицата имала вземане-даване с небезизвестния бизнесмен Христо Сираков преди няколко месеца. Ицо Стоте манекенки не спирал да се хвали из цяла София, че е преспал с нея, но уточнявал, че е разочарован от уменията й в леглото.

Ирена Милянкова

И Милянкова стана плячка за Сираков

Прочутият с похожденията си застаряващ плейбой успял набързо да омае Ирена Милянкова през пролетта. Свалката между тях станала след тяхно съвместно участие в тв шоу. След финала на предаването Ицо Стоте манекенки започнал да досажда с телефонни обаждания на Ирена. След дълго ухажване той успял да убеди красавицата, че в критичен момент, в какъвто се намирала в момента, имала нужда от подкрепата на солиден мъж като него.
От дума на дума двамата преспали в луксозната му вила в мистността „Щъркелово гнездо” край яз. Искър. На изпроводяк Сираков броил 10 хилядарки на Ирена, която трябвало да се закрепи финансово в трудния момент. Той й обещал да бъде дискретен, но естествено не спазил уговорката – коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар