Кейт Бланшет се издъни с префърцунена рокля-паяжина

Кейт Бланшет се издъни с префърцунена рокля-паяжина
Гласувайте за статията

Знаменитата Кейт Бланшет е известна с ексцентричния си вкус, но досега винаги е успявала да остане в рамките на стилното и да впечатлява публиката. Но дори такава жена може да сгреши от желание за оригиналност.

Кейт Бланшет  изглежда странно в паяжината си

Кейт Бланшет изглежда странно в паяжината си

На парижката премиера на новия си филм “Синеоката Жасмин” австралийската актриса Кейт Бланшет се появила в странна рокля без ръкави, изплетена като паяжина. Това префърцунено творение не само изглеждало странно, но просто не подхождало на тази очарователна жена. Направо я загрозявало, пишат от eg.ru.

Трудно е да се каже дали роклята не подхожда за Кейт или е грозна сама за себе си. Странният асиметричен профил на полата от тюл подкрепя по-скоро втората версия.

Бежовата рокля на Кейт Бланшет тази вечер била комбинирана с обувки в телесен цвят. Бланшет цялата вечер била в компанията на актьора и режисьор Уди Алън и британската актриса Сали Хоукинс. Невзрачният Алън направо се губел между двете хубави жени, облечени възможно най-грозно. Кейт с опърпаните си, претенциозни паяжини не била единствената модна издънка тази вечер. Чаровната Сали се влачела с дълга синя рокля с подкъсени ръкавчета, разчупена от червени и бели ивици. Слабичката Сали приличала на провинциалистка, която е намерила тази рокля в сандъка на баба си. И я облякла, въпреки че й е малко големичка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар