Камила Паркър иска ДНК-тест за бебето на принц Уилям!

Камила Паркър иска ДНК-тест за бебето на принц Уилям!
5 (100%) 1 vote

Нов скандал зрее в Лондонския краски двор: Камила Паркър – втората жена на принц Чарлз, се съмнява в бащинството на принц Уилям!

Кейт и Уилям спечелиха симпатиите на британците и с решението си да се грижат сами за малкия принц

Кейт и Уилям спечелиха симпатиите на британците и с решението си да се грижат сами за малкия принц

Съпругата на принц Чарлз страшно ревнува Кейт Мидълтън както заради голямата й популярност, така и за безоблачните й отношения с Уилям. Сега Камила искала с ДНК-тест да се докаже, че във вените на малкия принц Джордж тече кралска кръв, пишат от medikforum.ru. Свекървата дори намекнала, че не вярва Уилям да е бащата на момченцето, родено от Кейт Мидълтън. Тази злобна маневра била мотивирана от факта, че Кейт не зачита особено Камила като свекърва и не искала да поверява бебока на грижите на тази “баба по закон”.

Камила мърморела пред хора извън семейството, че бебето изобщо не прилича на Уилям. Тя щяла да повярва в бащинството на принца единствено ако й представят положителен ДНК-тест. Останалите членове на височайшата фамилия били шокирани от това, което 66-годишната Камила си позволявала.

Камила клевети Кейт, за да намали популярността й и да увеличи своята – коментира анонимен източник от Бъкингамския дворец. Източникът допуска, че Камила едва ли е планирала да вади кирливи ризи, но била непредпалзива с една реплика пред външни хора и после нещата излезли извън контрол.

Говори се, че тя вече се е опитвала да охлади топлите чувства между Кейт и Уилям. На младата си снаха мащехата-свекърва открехнала, че щом Кейт роди наследник на короната, Уилям ще си намери любовница. Не са малко и онези верноподаници, които не вярват на тази история. За тях тя е поредният опит за ровичкане в живота на фамилията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар