„Новаторското“ предаване на Николета Лозанова е КРАДЕНО!

„Новаторското“ предаване на Николета Лозанова е КРАДЕНО!
Гласувайте за статията

Николета Лозанова отново се изложи

Николета Лозанова съобщи на рекламирана си пресконференция, че ще прави предаване. Тя ще е водеща на светско предаване по ТВ7, което тръгва в началото на месец Октомври. Оказа се обаче, че Николета няма да води авторско предаване, пишат от Хот Арена.

nikoleta---Големият шум, който вдигна Ни Ло отново е за нищо. „Поверително от…“ не е авторско шоу, а патентът за предаването е закупен още през 2010 година от Нова ТВ. Предаването тръгва още същата година в ефира на Нова ТВ, а водещ е водещ е Десислав Семерджиев от поп групата „D2”.

Според Николета, тя ще води „нов продукт“, но това се оказа лъжа. Ни Ло ще води същото предаване, каквото е вървяло по Нова ТВ. Основните теми на моделката ще са кино, мода, музика и бизнес. Същата е била и тематиката на предаването на Десислав Семерджиев и е било разделено на три рубрики.

Първата е показвала кадри от нощния живот и почивките на звездите. Втората рубрика се е казвала „Зад кадър“ и е включвала видеа от светски събития. „Модабар“ е била третата рубрика. В нея са се коментирали дрехите, модата, домовете и автомобилите на известните.

Сега ТВ7 са закупили правата за светското предаване, а Ни Ло ще го води. Толкова с гръмките изказвания за „нещо ново и невиждано“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар