Фенки се ТОПЯТ от умиление по тази СНИМКА на Божинов и Никол!

Фенки се ТОПЯТ от умиление по тази СНИМКА на Божинов и Никол!
Гласувайте за статията

Футболистът публикува снимка с малката принцеса Никол

Докато Николета Лозанова свиква пресконференции, за да обяви, че ще води предаване по ТВ7, то Валери Божинов го раздава грижовен баща, пишат от Хот Арена. Футболистът публикува фото в социалната мрежа. На снимката се вижда как малката Никол спи, а баща й е легнал до нея.

Фотото естествено предизвика умиление сред фенките на Божинов. Грижовният баща за пореден път успя да привлече вниманието на почитателките си. Те засипаха профила на футболиста с коментари. Изглежда Николета позволява на Валери да вижда дъщеричката си.

Валери и Никол

Валери и Никол

След като двамата се разделиха се заговори, че моделката не позволява на Божинов да прекарва време с Никол. Това обаче не е така. На всички е ясно, че Валери обича Никол до полуда и няма начин Николета да го държи далеч от малката принцеса. Наскоро футболистът заяви, че в момента се е фокусирал изцяло върху кариерата си и децата.

Според слуховете, Божинов ще иска попечителство над малката Никол. Валери е този, който поема по-голямата част от грижите за детето. Николета често отсъства от живота на Никол, ето защо футболистът смята той да продължи да гледа дъщеря си през повечето време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар