Моника Валериева ПРИКЛЮЧИ с Божинов! Намери си нов!

Моника Валериева ПРИКЛЮЧИ с Божинов! Намери си нов!
Гласувайте за статията

Двойничката на Николета Лозанова замени футболиста

Моника Валериева заяви, че има нов мъж в живота си, който не е футболист. Явно сега Валери Божинов е сам, след като преди повече от два месеца той и съпругата му Николета Лозанова се разделиха, пишат от скандално.нет Още преди да стане ясно, че Валери и Ни Ло са се скарали, се заговори, че футболистът има афера с Моника Валериева.

И до днес обаче двамата отричат да имат връзка. Валери дори каза, че не познава моделката. Но тук версиите им се разминаха, Моника разкри, че познава футболиста, но той поел инициативата за нещо по-така. „Искам да кажа, че ме намери той, а не аз него!”, заяви моделката.

Моника замени футболиста

Моника замени футболиста

Сега тя си има нов мъж, а Валери е сам. Но това надали ще е за дълго. След раздялата с Ни Ло, футболистът се впусна в разюздан нощен живот и според приятелите му всяка вече различна жена е топлила кревата на Божинов. Ясно е, че Валери бързо ще намери заместничка и на Моника Валериева. „Сто процента отново ще се хване с някоя с тотално променена физиономия от пластични операции и спала с един куп футболисти, той все такива си ги намира!“, коментират интернет потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Моника Валериева ПРИКЛЮЧИ с Божинов! Намери си нов!”

  1. Кристина

    мар. 04. 2016

    Божинов все намира. Плейметки грозни целите с пластични операции изкуствени. Без ум разсъдък. Да вземат да йм направят пластика на мозъкът. Откъде ги намира тези простите. Те са леки жени. Мачкат чаршафите с обвързани необвързани мъже. Развалят семейства. Валери неможа да си намери сериозна скромна жена. Бизнесменка. Излага се пред децата си. Как ни ло няма да хване гъбички. Те го знаят като ритнитопковец. Няма авторитет. Излага се.

Добавете коментар