Диана: Тервел не е глупав, че да хлътне по Лияна!

Диана: Тервел не е глупав, че да хлътне по Лияна!
5 (100%) 1 vote
Тервел е умен мъж и няма да изложи нито себе си, нито любовта ни – смята половинката на боксьора Диана Ненова

„Не се притеснявам, че Тервел ще ми изневери. Той е умен мъж и няма да изложи нито себе си, нито нашата любов. Вярвам му на 100 процента. Твърдя, че аз го познавам най-добре – дори повече от брат му Кубрат Пулев. Всичко това са номерана сценаристите на ВИП Брадър. Нещата се пресилват. В действителност няма нищо. Убедена съм, че Тервел няма абсолютно никакви намерения към Лияна” – това споделя пред „Уикенд” половинката на Тервел Пулев – красивата волейболистка Диана.

Тервел Пулев

Диана и Тервел Пулев имат здрава връзка

Цяла България одумва вече повече от седмица флирта на боксьора с певицата. Тя открито го харесва и се опитва да го прелъсти. От това, което се излъчва по телевизията, зрителите остават с впечатлението, че Тервел също не е базразличен към чалгафурията. Не така обаче смята съпругата му Диана. Тя е убедена, че всичко е опитна продуцентска маневра за вдигане на рейтинга с нагласени скандали и свалки.
Някои източници обаче твърдят, че непукизмът на Диана бил просто маска и тя наистина била притеснена за връзката си с Тервел – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар