Хайди Клум отново шокира света

Отново различна, отново ексцентрична или просто Хайди Клум. Актрисата поднесе своето поредно чудо на Хелоуин. Тогава бившата на Флавио Бриаторе се дегизира като баба и никой не успя да я познае. Тя се показа на бала в "Маркий", който се провежда ежегодно в Ню Йорк. Фото моделът дойде в лъскав Ролс-Ройс, но слизайки от него, никой не позна, че това е тя. Накрая един от журналистите я позна и така загадката бе свалена.

Страхотната гримаса на Хайди Клум бе дело на Анди Клемент, Бил Корсо и Майк Марино. Те си бяха свършили перфектно работата, защото не само в лице манекенката изглеждаше много застарена, но и по цялото тяло. Поредната доза хумор, която ни предложи великолепната Хайди Клум. Вижте уникалните кадри от Хелоуин.

[caption id="attachment_299973" align="aligncenter" width="300"]Така може би ще изглежда Хайди Клум в бъдещето Така може би ще изглежда Хайди Клум в бъдещето[/caption] [caption id="attachment_299975" align="aligncenter" width="225"]"Бабичката" Хайди Клум "Бабичката" Хайди Клум[/caption]