Луксозното возило струва повече от 200 бона

Шампионът Благой Иванов - Багата, по когото въздишаха Черната и Русата Златка, се сдоби с ултрамодерния и скъп джип с марката "Мерцедес GL". Цената на баровското возило надхвърля 200 хиляди лева и със сигурност събира погледите на шофьорите и минувачите в столицата.

Самбистът, който срещна смъртта право в очите, преди повече от година, се прибра в столицата за малко. Багата се готви усилено за Щатите, където ще се изправи срещу тамошния шампион Кийт Бел. Срещата между двамата е насрочена за 22 ноември в Пенсилвания и по-точно в град Бетлехем.

Феновете на Багата се надяват той да се представи перфектно, както винаги досега и да разбие 34-годишния си съперник.

bagata_djipТези дни обаче бившият любим на Златка Димитрова джитка спокойно из софийските улици, за да разходи новия си звяр. Припомняме, че преди тузарския джих, Багата беше горд собственик на "Ауди А8".

Не толкова новата кола, колкото въпросът кого вози Багата в нея, е на преден план за папараците и клюкарските медии. След раздялата с годеницата си Любина, Благой го е ударил на ергенски живот, а момичетата до него никога не се задържат достатъчно дълго, за да се чуе името им.

Дали все още е така и има ли нова любов в живота на Багата, може би предстои да научим.