Тийн любимката бе подложена на страшна гавра

Любимката на тийнейджърите по цял свят Селена Гомес понесе жестока обида. Екслюбимата на сладникавия певец Джъстин Бийбър стана жертва на потребители във виртуалното пространство, които си направиха страшна гавра с нея. И то точно когато Селена с гордост представи последната си фотосесия към списание Flaunt.

На черно-белите снимки 21-годишната сладурана е облечена в дантелено бельо и е със значително по-къса косичка от обикновено. Вместо да я поздравят обаче, потребители моментално й лепнаха прозвището "циганката". На снимките личал тъмният й тен, който подхождал повече на ромка, отколкото на латино девойка.

"Гледайте я! Простряла се е на тоя креват като същинска циганка. От онези в гетото, дето гледат да изкарат някой лев за лепило", пишат не само чуждестранни, но и български потребители.

selena_gomezОще повече ги провокира признанието на Селена, която заяви в едно от интервютата си наскоро, че ако не беше станала популярна певица и актриса, щяла да се цани за сервитьорка в ресторант.

"Едно умно нещо да каже! Таблата и парцалът ще й отиват далеч повече от сцената. Да се коригира веднага!", продължават да насосват интернет маниаци.

Макар че обидите и клюките едва ли ще трогнат Селена, която преди няколко години се изстреля бързо на върха и остава там и до днес.