Кейт Мидълтън изглежда уморена, по лицето й са се появили бръчки, а красивата й коса започва да се прошарва. Защо ли?

[caption id="attachment_300297" align="alignright" width="199"]kate Кейт Мидълтън изглежда уморена, по лицето й има бръчки, а в косите - сребърни нишки[/caption]

Може би причина за това са грижите за малкия принц Джордж, коментират от www.woman.ru. Възможно е да има и друга причина, за която със сигурност няма да научим от първа ръка. Това именно позволява на медии и клюкари да си фантазират какво ли не за живота на Кейт в кралското семейство!

Тези дни Кейт Мидълтън и принц Уилям се срещнаха с народа по случай Деня на маковете – на този ден британците почитат герои и ветерани от Първата и Втората световна война.Тъкмо по време на тези срещи медиите отбелязаха промените във външността на Кейт. Все пак съпругата на принца бе както винаги елегантна, усмихната и лъчезарна, но тези дребни детайли нямаше как да се отминат. Бръчките по челото и тъмните кръгове под очите говорят за грижи, а може би и за безсънни часове.

[caption id="attachment_300298" align="alignleft" width="300"]katrin Кой си мисли, че животът в двореца е безгрижен?![/caption]

Сребърните нишки в косата очевидно не смущават херцогинята на Кеймбридж, иначе тя със сигурност би взела мерки да ги скрие. Разкошната кестенява грива на Кейт буди възхищение и тя дълго време я носеше непроменена, следвайки кралската линия за отглеждане на консервативен образ. Но като млада жена, която не е безразлична към образа си в огледалото, Кейт все пак прави някои леки промени. Така например по-рано косата й бе напълно изравнена, докато сега се вее на пластове и краищата й са изсветлени.

Наблюдателни очи са уловили, че Кейт Мидълтън постоянно си поправя косата по време на официалната церемония за Деня на ветераните. Психолозите смятат, че този жест означава желание да се харесаш. Със сигурност поданиците биха потвърдили, че при Кейт това се получава чудесно.