Сълзите на Лияна просто не спират, тя е брутално предадена…

Сълзите на Лияна просто не спират, тя е брутално предадена…
5 (100%) 6 votes

Ваня се нахвърли жестоко на Лияна

В Къщата на „ВИП Брадър“ започва да става все по-горещо. Ужасно отношение на Ваня Червенкова разплака Лияна. Бизнесдамата се нахвърли с жестоки обиди върху фолк певицата, Претенциите на Ваня са, че Лияна е номинирала за оставане Мариан, когото тя никак не харесва. Ваня обяви, че никога няма да приеме факта, че поп-фолк хубавицата е казала тези невероятни думи за Кюрпанов пред цяла България. Червенкова се е почувствала предадена, че Лияна не е спасила някой от нейния лагер, а една от най-омразните и личности в лицето на Мариан.

Станка утешава Лияна след жестоката обида на Ваня

Станка утешава Лияна след жестоката обида на Ваня

Ваня Червенкова дори падна прекалено ниско, казвайки на Лияна да мисли по-далеч от миглите си. Това тотално разплака певицата и тя отиде да лее сълзи в стаята си. Постъпката на Ваня бе строго осъдена от повечето съквартиранти. Единствено Тервел Пулев застана зад Червенкова. Станка Златева обаче бе доста възмутена от думите на Ваня към Лияна.

Всъщност самата певица също се е почувствала предадена, защото Червенкова се води една от приятелките и в Къщата, а и нанесе тежък удар. Причината за положителната номинация на Лияна спрямо Мариан Кюрпанов се оказва романтична. Всъщност Лили има чувства към топ модела, които я накараха да го постави над Ваня преди няколко дни.

new

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

9 коментара по “Сълзите на Лияна просто не спират, тя е брутално предадена…”

 1. анти общата

  Ное. 09. 2013

  А когато Лиля – Общата припкаше за защита при Фотка не рева, а когато трябваше да се направи на жертва предфинално пак зацвили тая гняс двулична, знае тя къде да се залепи за да печели я внимания, я ласка, я защиа.Манипулаторка наклепана

 2. сиси

  Ное. 09. 2013

  курва и разбивачка на семеиства

 3. ДИДО

  Ное. 09. 2013

  ВАНЯ Е ГОЛЯМА ГРУБИЯНКА. ЛИАНА Е ТОЛКОВА СЛАДКА А ТАЯ ИСТЕРИЧКА..

 4. дона

  Ное. 09. 2013

  Не съм в защита на Лияна,но тази преминава всички граници…тази грубиянка се е взела много на сериозно и обижда всички в къщата нямаше съквартирант с който да не се скара като си е въобразила,че все тя е правата,но нея никой не я обиждаше по този каруцарски начин ,с който тя си позволява…започвам да си мисля,че май не напразно са я гърмяли…

 5. Ema

  Ное. 10. 2013

  Ваня е ужасно арогантна и ако някой не и играе по свирката, започва да се държи, като мутра, доста комплексарско. А тая лияна, само реве, за щяло и нещяло.Такива дето се правят на жертви са доста жалки.Държи се, като 5 годишна.Безхарактерна и тъпа. Може да прояви характер, изразява своето мнение, а не играе за онази грубиянка.Много ниско ниво е този вип брадър.Вече са жалка картинка.

 6. Име (задължително)

  Ное. 10. 2013

  Лияна е грозен, скапан курволяк! Ега ти грозотията! Направо ви се чудя какво й харесвате. Толкова е мазна и нечистоплътна! Сигурно не си е миа лицето и не се е къпала откакто е влязла в Къщата!

 7. Име (задължително)

  Ное. 10. 2013

  Какво й защитавате на тази мършава мърла ?На всички мъже в къщата опита да се предложи та където й се отвори парашута.И все реве .За какво реве я се позамислете малко?Така като гледам и проститутките на магистралата ходят по-облечени от нея.Какво показва това ?И какво показва тя?Ако й махнеш кожата,костите ще й се разпаднат.

 8. ama nali vania e edin pt sponsorite na BB.ina4e otdavna da sa ia izritali…….

 9. Иво

  Ное. 11. 2013

  Много е сладка Лиана. Дано остане за финала.

Добавете коментар