Певицата направи признание, което шокира българите

Поп фолк певицата Мария направи признание, което предизвика истински шок у българите. Потресени останаха дори почитателите й, които са на мнение, че този път Мара прекали. "Много ми е тежко!", изплака любимата на Християн Гущеров, разказвайки, че видиш ли, тя не била богата. Нещо повече - ежедневието й било съпроводено с много лишения, защото не разполагала със средства.

Тези думи разгневиха голяма част от българите. "Тази луда ли е?! Къде живее тя, в Калифорния или в България?! Не вижда ли мизерията и безизходицата на българите, които дори хляб не могат да си купят, та говори такива глупости. Това е гавра с народа! Нямала пари. За какво няма кинти?! За да се снабди с последната колекция на Гучи ли?! Срамота!", пишат потребители във виртуалното пространство, бесни на приказките на Мария.

mariyaСпоред която единствената ценност, която има, бил външният й вид. А тя се жертвала за него всеки ден.

Колкото до ултраскъпите парцалки и чепици, с които нон-стоп се хвали, Мария заяви, че за да ги притежава в гардероба си, давала последните си средства и после живеела повече от скромно.

Милата, жива да я ожалиш... Ако не е Гущеров, сигурно щеше да спи на улицата и да "рови в кофите". Както правят много българи, между впрочем.