Певицата е била нападната по поръчка на бившия си приятел

Известна наша поп фолк дива е била приета в Пирогов след нападение, при което е била жестоко пребита. Става дума за певицата Джорджиа, която ден по-рано открито разказа пред медиите за бившия си приятел Кирчо Руския и заплаши да разкрие много скандални неща за него.

Джорджиа не скри, че разполага с компромати, които да извадят наяве тъмните страни от същността на Руския, който дори й сложи рога с известната й колежка Емануела. Джорджиа имаше намерение да сподели всичко, което знае за Руския, за да отвори очите на момичетата в страната и да ги опази от злобния му и отмъстителен характер.

Явно обаче това хич не се хареса на Руския и само ден по-късно Джорджиа не се появи на уговореното интервю по ТВ7. Първата информация бе, че е станала жертва на катастрофа, но после се разбра, че дефакто е била зверски бита. А предупреждението, което тя бе отправила към жените в профила си във Фейсбук, бе изтрит мистериозно.

lineikaТо гласеше момичетата да бягат от Кирчо Руския като опарени, защото това не е мъж, а чудовище. Все още Джорджиа не е потвърдила дали е била нападната или не, но източници на сайта Хотарена.нет са убедени в това.

Припомняме, че Джорджиа и Руския имат дете момиченце.