Новината за събитието все още не е заявена открито!

Красавицата Златка Райкова е бременна! Това съобщи самата тя на съквартирантите във Вип Брадър вчера, докато всички седяха на слънце в градината. Аплодисменти, прегръдки и мили пожелания заваляха миг след думите на Русата Златка. А щастливият баща в лицето на ММА бореца Георги Валентинов направо сияеше.

Щом Злати и Георги ще си имат бебе, нормално е да се оженят. А близки източници до шоуто издадоха, че това може да е най-сензационната изненада за сезона на шоуто.

Биг Брадър се кани да венчае Златка и Георги - това още не е оповестено на 100 процента, но мълвата упорито върви из въздуха тези дни. И няма да е никак странно, при положение, че зрителите вече видяха една сватба в ефира на ТВ7, когато певицата Емануела и гаджето й Никола се взеха по време на "Къртицата".

Zlatka_i_GeorgiВип Брадър е още по-рейтингово предаване от "Къртицата", така че нищо не пречи да спретне едно сватбено тържество в Къщата, при това по-пищно от което и да е друго.

Самите влюбени Златка и Георги не крият, че мислят за брак. Те вече живеят заедно и се разбират прекрасно. А Злати дори остави предишната си скандална същност и всяка неделя ходи на църква като една изрядна домакиня и бъдеща родителка.