Устатата водеща сериозно притесни близките и феновете си

Безспорно един от символите на развлекателната ни журналистика е устатата водеща Венета Райкова. Дълги години тя успява да се задържи на челните позиции, а предаването й "Горещо" чупи всякакви рейтинги и рекорди.

Какво струва обаче всичко това на самата водеща и струва ли си цената, която може да плати тя?! На тези въпроси търсят отговор и не крият притеснението си почитатели на Венета, докато враговете й ликуват.

Защото злите езици на анонимни източници, близки до Райкова, твърдят, че я е сполетяло нещо страшно и опасно. А именно пристрастяването към чашката.

veneta_raykovaСвидетелите потвърждават думите си с множество снимки, които могат да бъдат видени в профила на Венета във Фейсбук. На тях ясно личи, че русокосата журналистка не сяда на масата без пиене. От 11 часа предиобед тя вече се е подкарала с бяло вино и дори гордо е увековечила навика си с фотоапарата.

Чаша бяло вино не е нищо лошо. Стига обаче да е рядко и инцидентно, както обикновено се прави по празник или повод. Но при Венета това прилича на ежедневие.

А щом денят стартира с бяло вино, как ли протича той и най-вече как ли завършва, притеснени са поддръжници на блондинката. Защото ако клюките са верни, Венета я спохожда голяма трагедия.