Рейтингът на НиЛо удари дъното, тя хвърля огън и жупел!

Грандиозен скандал се развихри из коридорите на телевизия ТВ7 след като последното предаване на Николета Лозанова удари дъното по рейтинг. Хубавата пловдивчанка показа, че става за модел и за гадже на богаташи, но за водеща хич, ама хич не я бива.

Доказателството е, че не само "Горещо" на Венета Райкова, но и много други второкласни предавания задминаха по гледаемост последният епизод на "Поверително", пише сайтът Пик.

Вместо да се съпикяса и да подири вината в себе си обаче, госпожа Божинова скочила срещу колегите си и обвинила репортерите, че правят скучни и банални репортажи. Също така тя здравата насосала и Витомир Саръиванов, който според нея направил безинтересно интервю с Део.

Ni LoНиколета била категорична, че зрителите гледат предаването й само заради нея и желаят да я виждат повече на екран. А знаем, че всъщност ролята на пловдивчанката в собственото й предаване, е твърде мижава. Тя не върши нищо друго, освен да представя клюките и новините, които предстои да се покажат в шоуто й.

Може би това е така, защото Иван и Андрей се страхуват да й поверят самите интервюта. Ясно е от какво се опасяват и защо, нали?! То за това не трябва само хубост, а и нещо между ушите.