Пламен Медаров отново демонстрира перфектна тактика в Къщата

Почитателите на Пламен Медаров по всяка вероятност ще се увеличат след днешната вечер. Биг Брадър пусна на съквартирантите видео от случващото се в България, при което те изпаднаха в шок. Всички започнаха бурно да обсъждат видяното и да се намесват на политически теми, като най-дейните в това отношение бяха Ваня Червенкова и Мариан Кюрпанов, а Лияна пък не спря да плаче. Единствен обаче Пламен Медаров остана встрани от видеото. Той го изгледа и след това само проследяваше с поглед как останалите се възмущават.

[caption id="attachment_300726" align="alignright" width="300"]Пламен Медаров става все по-симпатичен в очите на народа Пламен Медаров става все по-симпатичен в очите на народа[/caption]

Всъщност реакцията на Пламен е отличен ход, защото така той не се намесва в политиката, а знаем, че у нас повечето хора са отвратени от тази тематика. Така бизнесменът със сигурност си е навлякъл и доста симпатизанти само от днес. Освен това, по този начин той печели и гласовете на привържениците на сегашното правителство, тъй като не каза нищо.

Така Пламен се доказа отново като перфектен играч. Той много добре разбира, че интелектуалните му възможности не биха му позволили да се намесва на политически теми. Затова вместо да се излага, той просто избяга от срама. Поредният ход на Медаров, който е в негов плюс. Максимата, че да замълчиш понякога е злато, тук за Пламен се оказа абсолютна истина.