Недялко се мисли за невероятен в Big Brother All Stars

Може би на-колоритната личност в започналото снощи риалити шоу Big Brother All Stars се казва Недялко Лазаров. Ямблският певец вече започна да разяснява на всички свои съквартиранти, че няма друг като него и че ако хората имат интелект, ще гласуват най-много за него.

[caption id="attachment_300883" align="alignright" width="300"]Недялко заинтригува Big Brother All Stars още от първия ден Недялко заинтригува Big Brother All Stars още от първия ден[/caption]

Недялко е известен от втория сезон на Big Brother, но тогава излезе твърде рано. През 2005 година той си спечели слава на народен човек, в очите на мнозина дори беше простак. Самият Недялко обаче не се смята за простоват човек, а напротив. Днес той даде на другите няколко съвета от областта на модата. За янболията най-важното, което един мъж трябва да направи, когато се приготвя да излезе някъде навън, е да избере подходящите обувки, защото те били първото, което се забелязва, и говори много за личността на човека, носещ ги. Според Недялко, модата се изменя, но стилът остава този, по който се преценява даден човек. Затова е най-важното е да имаш стил, довърши ямболският шоумен.

Този път Недялко няма никакво намерение да напуска Къщата. Той заяви пред Ники Кънчев, че вече си е взел необходимите поуки и идва да спечели Big Brother All Stars.