Флорин е най-скъпоплатената във "ВИП Брадър 2013"

[caption id="attachment_300890" align="alignright" width="300"]Ирина Флорин спечели повече от Станка Златева в шоуто "ВИП Брадър 2013" Ирина Флорин спечели повече от Станка Златева в шоуто "ВИП Брадър 2013"[/caption]

Въпреки че спечели "Вип Брадър", Станка Златева не е съквартирантът с най-голяма печалба в шоуто. Това всъщност е Ирина Флорин, която е прибрала цели 130 хиляди лева. Станка пък се е сдобила със 100 хиляди.  Отдавна се знаеше, че от предаването плащат на участниците, за да ги накарат да се снимат в Къщата няколко месеца. Сумите, които им се дават обаче, са доста шокиращи.

Победителят във "ВИП Брадър" не печели нищо кой знае какво материално в повече от останалите. Всичко е за престиж и повдигане на самочувствието, както се получи с поредния триумф на Станка Златева. Ирина Флорин отпадна от шоуто точно преди полуфиналната фаза. Оказва се, че тя е влязла в предаването само заради пари. Дори е искала двойно на това, което в крайна сметка получава, но не успяла да си го извоюва.

Няма никаква връзка между времето на престой в Къщата и заплатата на звездите. Парис Хилтън се появи само за няколко дни, но си тръгна за чужбина с 250 хиляди долара по-богата, което беше рекорд за българските риалити формати. С Ирина и Станка се получи същото. Разбира се, техният случай може да послужи като доказателство, че Биг Брадър не знае кой колко ще стои в шоуто и кой ще го спечели.