Преслава взима за няколко часа огромни суми

[caption id="attachment_300955" align="alignright" width="300"]Преслава взима 3 хиляди за половин работен ден Преслава взима 3 хиляди за половин работен ден[/caption]

Само за едно участие на Преслава се плащат по 6 хиляди лева. Това разкриват източници, ползвали услугите на фолк дивата. Половината от тази сума се дава на продуцента, а останалата част - на самата певица. Така Преси всъщност си заработва по 3 хиляди лева само за няколко часа. Известно е, че почти всяко участие на фолк певица трае не повече от 4 часа. Обикновено изпълнителката се появява около полунощ и си тръгва не по-късно от 4 часа сутринта.

Реално Преслава изкарва 3 хиляди лв. за половин работен ден (в случая вечер). Самата работа в тези участия също не е кой знае колко напрегната. Това не е концерт, затова обикновено певиците изпълняват повечето си песни на плейбек. Специално Преслава често има в репертоара си и живи изпълнения. На седмица хубавицата прави към 4 участия, което означава, че прибира по 12 хиляди в джоба. На фона на живота в България, това са просто огромни суми, които могат да шокират всекиго.