Някои неща остават и след "ВИП Брадър"

Приятелството между Мариан Кюрпанов и Пламен Медаров явно продължава и след "ВИП Брадър 2013". Двете звезди от риалити шоуто са били забелязани заедно на кафе в столично заведение само няколко дни след края на предаването. Темата най-вероятно е била животът в Къщата, както и развоят на самото риалити.

[caption id="attachment_300971" align="alignright" width="300"]Мариан и Пламен отново заедно и след "ВИП Брадър" Мариан и Пламен отново заедно и след "ВИП Брадър"[/caption]

Оказва се, че и двамата са много доволни от представяневто си във "ВИП Брадър", въпреки че твърдяха през цялото време, че искат само и единствено победата. Наскоро Пламен обяви, че Станка Златева е заслужен шампион в шоуто, което изненада всички, тъй като в Къщата те бяха в два отделни лагера. Мариан пък също призна величието на Станка. Той не скри радостта си още по време на финала от факта, че е класиран веднага след спортистката.

Звездите от "ВИП Брадър" нямат никакво свободно време след шоуто, тъй като непрестанно са заети с медийни изяви. Пламен Медаров и Мариан Кюрпанов обаче явно продължават да бъдат приятели. Двамата имаха обтегнати отношения по едно време в Къщата, когато бизнесменът набеди модела за предател. Сега обаче вече всичко е наред и те са изпили по чаша кафе заедно.