Джийсън и Пенка си играят с нервите на Златките

[caption id="attachment_300976" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова и Златка Райкова са атакувани жестоко от Джийсън и Пенка Златка Димитрова и Златка Райкова са атакувани жестоко от Джийсън и Пенка[/caption]

На истински тормоз са подложени Златка Райкова и Златка Димитрова в шоуто Big Brother All Stars. Двете хубавици са обект на подмолни действия от страна на Джийсън и Пенка. Двамата изсипаха по една бутилка вода върху леглата на плеймейтките. Целта на злосторниците е да вбесят двете Златки и те да покажат истинската си същност, която те не определят като мила.

Пенка и Джийсън обаче нямат намерение да спират дотук с тормоза. От няколко дни певецът краде гримовете на Златка Райкова, за да можело всички да я видят естествена.

Последното им решение пък е да провалят мисията, възложена от Биг Брадър. Всеки трябваше да си избере най-добър приятел за седмицата и да се опознаят перфектно. Пенка и Джийсън обаче, които останаха един с друг, нямат никакво намерение да спазват правилата на предаването, заради което се надяват да бъде намален бюджетът в Къщата и Златка Димитрова да не може повече да се изявява волно в кухнята.