Сладураната не крие, че постъпката на гаджето й е страшен удар за нея

Наша известна певица е брутално изоставена от гаджето си, с което са заедно вече малко повече от година. Самата тя призна истината и открито заяви, че постъпката на любимия й е жесток удар, която й причинил страшна болка.

Става дума за сладураната Поли Генова и приятелят й Вернер Москов. След като Поли се решила да участва в шоуто "Музикална академия", тя изведнъж осъзнала, че половинката й започва все повече да страни от нея. Докато внезапно не изчезнал напълно.

Поли е съкрушена и споделя, че е напълно наясно с факта, че връзката й с Вернер е към края си. Това, което я мъчи обаче, е неведението. Тя признава, че не знае кое е породило отчуждението на Вернер и с какво тя го е провокирала.

pevicaТова, което осъзнава Поли обаче е, че макар и малка, разликата в годините им /Вернер е по-малък от нея с три години/, оказва влияние. Ако щеш и само с това, че вместо да прочете някоя книга, да отиде на театър или концерт, Вернер настоявал единствено да обикалят по моловете.

"Това ми идва в повече, но въпреки всичко знам, че още го обичам", признава откровено Поли Генова, която е съсипана от внезапния крах на любовта си с Москов.