Николета предизвика възхищението на интернет потребителите

Снощи Николета Лозанова изрече доста лоши слова по адрес на певицата Андреа в предаването си "Поверително от NL". Ники заяви, че не си говори с любимата на Кубрат Пулев - Кобрата, намеквайки че тя била много високомерна. Това се случи по време на интервюто с Цветелина Янева. Всъщност и Цвети използва възможността да злослови по адрес на Андреа.

[caption id="attachment_301102" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова възхити голяма част от българите, въпреки злобата си Николета Лозанова възхити голяма част от българите, въпреки злобата си[/caption]

Въпреки очевидно не много коректната проява на Николета в ефир, нейните почитатели са възхитени от думите на своята любимка. В официалния профил на Ники във Facebook още същата нощ се забелязват поздравления на интернет феновете на Лозанова. Основните коментари са, че Ни Ло е забила отново конкуренцията в земята. Това бе първото професионално интервю на Николета. Почитателите и в мрежата изказват възхищението си от него.

Интересното е, че явно у нас истината е по-различна. Очевидно беше, че постъпката на Лозанова да говори за Андреа в нейно отсъствие, когато на всичкото отгоре е и водеща на предаването, не е никак достойна. Въпреки това обаче, феновете и пак са доволни. Явно каквото и да направи някоя звезда у нас, винаги ще бъде хвалена от своите привърженици.