Босът на чалгаджийките е извън кожата си от яд!

Известният димитровградски бос и баща на чалгаджийките Митьо Пайнера избесня срещу най-вървежната си и обичана звезда. Бизнесменът е извън себе си от яд, защото певицата не успя да опази най-новия и революционен хит, на който залагаше шефът й.

Става дума за бившата половинка на Коко Динев - Анелия и новият й продукт "Предадох те", в който участие взе и звездата от Вип Брадър Мариан Кюрпанов. Заглавието на песента изцяло се сля с настроението на Пайнера, който се почувства точно така - предаден от Анелия и екипа й.

А причината за яда му е фактът, че демо записът на парчето изтече във виртуалния свят, още преди да е промотирано официално, както са изричните закони в къщата на Пайнер.

AneliaСамата Анелия предвкусва какво я очаква и, че може да отнесе солидна санкция от шефа си. Побеляла от ужас, певицата сама написа на стената си в социалната мрежа, че демо записът за жалост е пуснат в мрежата и тя е страшно разочарована от това.

За да замаже нещата обаче, певицата добавя и, че изтеклата версия ще бъде променена, а крайният продукт до потребителите ще звучи по различен начин.

Предстои да видим дали наказанието на Пайнера ще се размине и дали той ще успее да прости на красавицата и хората й, предвид пиперливия си нрав.