Нежната "сърничка" се чуди къде да потъне от срам

Деликатната и нежна "сърничка" Лияна, която направи на маймуни всички мъже в шоуто Вип Брадър с реките си от сълзи и отчаяни вопли, по настоящем търси къде да се дене от срам.

Днес тя бе публично размазана пред всички, след като в предаването "На кафе" по Нова телевизия Тервел Пулев, жена му Диана Ненова и брат му Кубрат Пулев си развързаха езиците и говориха надълго и нашироко за предполагаемите "отношения" между певицата и боксьора в Къщата.

Тервел за пореден път категорично отрече всякакви спекулации относно някаква въображаема близост с Лияна. Кулминацията обаче настъпи, когато Диана се включи в предаването с телефонна връзка и заяви открито, че думите, казани от Лияна, са лъжа.

diana-nenova"С Тервел съм, защото го обичам силно, а не само заради детето ни. Това, че Лияна ни обяви за разделени и хладни един към друг, е пълна глупост и не разбирам защо го направи. Истината винаги се разбира", заяви красивата съпруга на Тервел.

А Кобрата също не остана длъжен на певицата и подкрепи брат си като каза, че всеки път, когато е гледал шоуто, Тервел е седял кротко някъде, а самата Лияна е тичала към него като изоглавена.

Кубрат бе категоричен, че брат му по никакъв начин не би избудалял дотам, че да зареже Диана заради Лияна.