Наглостта на Джийсън мина границата на нормалното, той ужаси Биг Брадър и зрителите! Просто шокиращи интриги от страна на певеца в Къщата!

[caption id="attachment_301200" align="alignright" width="300"]Джийсън предаде Ели по брутален начин Джийсън предаде Ели по брутален начин[/caption]

Играта на Джийсън в Къщата на Биг Брадър се вихри с пълна сила. Този път обаче той показа предателска същност. Златка Райкова влезе в ролята на детектив, за да разобличи виновника за изчезналите и вещи. Всички зрители знаем, че това е Джийсън Брад Люис, но в Къщата все още е неизвестно. Наглостта на певеца обаче направо шокира не само зрителите, но и самия Биг Брадър. Когато Златка го разкри, Джийсън хвърли вината най-безскрупулно на друг съквартирант, а именно Ели.

Известна е неприязънта между Русата Златка и Ели още от извън Къщата и точно от това се възползва Людмил Августинов. Това, което той стори обаче, може да се възприеме и като ужасно нещо, граничещо с предателство. Ели и Джийсън се разбират добре в шоуто и може да се каже, че заедно с Киро Скалата и Пенка, четиримата формират един лагер. Пред певеца обаче явно сантименти няма и той не се подвоуми да набеди Ели в зловещите си планове. Златка Райкова се поддаде на лъжата на Брад Люис, но развръзката предстои.