Зорница Линдарева се скубе от яд!

Спечелилата шесто място в света за най-красиви жени най-вероятно ще прости изневярата на благоверния си Стефан Манов. По-известният като Тачо забегна с моделката Зорница Линдарева, но съпругата му Жени Калканджиева е на път да му даде втори шанс за реванш. А съперницата й скубе коси от яд в истерична криза.

Мъжът на Жени наскоро беше в Испания при своите родители и след като се завърна в родината отново е в прегръдките на Жени. Затова, че брачната й половинка й слага рога, я уведомил по телефона любовника на Зорница. Жененият мъж „искрено” се завайкал за тяхното семейно гнездо и затова побързал да я информира къде мъжът й търси други ласки.

jeni-tachoНо Жени простила забежката на благоверния си. Както сама споделя пред списание "LOVEstyle" ревността й е чужда. Всяко едно семейство преживява подобна ситуация и му е необходим катарзис, за да се изцери от това. Най-много я изкарало извън нерви факта, не че Тачо търси утеха другаде, а защото историята им се раздухала до космически параметри от всички медии. И семейството им станало прицел на нечисти подмятания и сплетни.

Красавицата от световния подиум през 1995 година заявява още, че и двамата има какво още да подобряват в характерите си. Както и че любовта между тях още не си е отишла завинаги.