Камелия бе унизена брутално по неясна причина! Новата професия носи доста негативи на хубавицата! Тя е потресена, защото я изхвърлят по унизителен начин!

[caption id="attachment_301343" align="alignright" width="300"]От телевизията се подиграха за пореден път с Камелия От телевизията се подиграха за пореден път с Камелия[/caption]

Красивата и неповторима Камелия може да е любимка на половината български народ, но явно на продуцентите на телевизия Нова им е писнало от нея. Предаването "Марс и Венера", на което фолк дивата е водеща, вече няма да се излъчва. Риалитито пада от ефир по незнайна причина. Рейтингът му засега е доста приличен за ново предаване, но явно Ками е вбесила продуцентите, за да се стигне чак до края на предаването. Въпреки това, хубавицата постигна рекорд с "Марс и Венера", който обаче не е за гордост. Това е най-кратко излъчваното предаване у нас. Неговият живот трая едва три месеца.

"Марс и Венера" беше риалити предаване за любов. Необвързани жени и мъже се срещат в студиото, обединени от надеждата да открият своята половинка. Камелия се справяше добре в ролята си на водеща, но явно е направила нещо извън ефир, което не се е понравило на шефовете и. Те даже не са я предупредили, че идва краят и. Наистина грандиозно унижение за Ками, гарнирано от рекорд. Ужас!