Тихата привидно девойка започна досущ да наподобява типа "кифла"

Нелина Георгиева - това е безспорно не само най-красивото, но едно от най-често даваните за пример момичета в музикалния формат X Factor. Освен невероятния си глас, Нелина е изключително тиха, скромна и невинна. Дали обаче това е реалният й образ, или този, който си е заплюла за пред камерите?!

Влизайки в профила на Нелина във Фейсбук, изведнъж се натъкваме не на познатата си чаровница, а на втръсналите до болка селски пръчки, задръстили цялата социална мрежа със снимки от типа "вижте ме каква съм кифла!".

Очевидно и Нелинчето се е заразила от любимите пози на "умници" като Николета Лозанова, Андреа и още куп знайни и незнайни гърли, за които няма нищо по-оригинално от това да грабнат мобилния си телефон, да се изтипосат пред огледалото и да се щракат до несвяст.

nelinaБез съмнение Нелина е красиво и видимо интелигентно момиче. По-опитни от нея обаче я съветват най-приятелски да престане с подобни изцепки докато е време и наистина да се постарае да бъде по-различна от останалите.

Още повече, когато има реалния потенциал за това! А "кифли" като съпругата на Божинов и гаджето на Кобрата могат единствено да й завиждат.

Освен ако не се превърне в бледо тяхно копие.

nelina1