Варненката безспорно е хубавица!

Лудо влюбените в Атанас Колев фенки сигурно ще изпаднат в див ужас, когато разберат, че идолът им си има приятелка. Най-харесваният и чаровен изпълнител във формата X Factor няма да се загаджи с конкурентката си Нелина Георгиева, защото вече си има любима и тя е съгражданката му Полина Ангелова.

Чаровницата е наистина прекрасно и много красиво момиче, а източници шушукат, че двамата са влюбени много преди Наско да се яви на кастинга за участие в музикалното шоу.

naskoОт снимките, които виждаме, Поли е видимо слънчево и усмихнато момиче и твърде добре си пасва с Атанас, чиито чар успя да плени хиляди тийнейджърки за отрицателно време.

Наско Колев е и един от железните претенденти за финалист на X Factor, тъй като освен невероятните си качества и талант, разчита и на може би най-голямата подкрепа от страна на зрителския вот.

polina

Разбира се, ако в пристъп на гняв, че си има гадже, някои от обожателките му не решат да се отдръпнат сърдито. Това е в кръга на шегата и дано Наско и Полина да са много щастливи, ако информацията за любовта им не се окаже въздух под налягане.

polina_i_nasko

Но каквото и да стане, най-важното е да се даде шанс на това момче, което за своите 16 години може да бъде огромен пример за далеч по-зрели от него хора.