Красавицата е изплашена и потресена от находката!

На Златка Райкова престоят в Къщата на Биг Брадър ол Старс вече й дойде в повече. Хубавицата не е на себе си от уплаха, който изживя днес, след като случайно реши да вземе някои неща от багажа си.

Минути, след като отвори куфара си, тя буквално скочи и се отдръпна като опарена. Защото в собствения си багаж откри чифт чужди гащи. Въпреки опитите си да разбере кой е оставил това там, тя удари на камък. Сигурното бе само, че вещта не е нейна, виждаше я за първи път.

rusata-zlatkaСтресът на Златка бе напълно разбираем от адашката й Златка Димитрова, а двете сериозно започнаха да обмислят варианти някой да й е направил черна магия. С всяка дума и хипотеза ужасът на Златка Райкова нарастваше, докато в един момент тя направо се разтрепери и отказа да разисква повече страховитата тема.

Естествено, най-големите съмнения паднаха върху Джийсън и Пенка, които са откритите врагове на Злати в Къщата и вече направиха цял куп поразии, за да й стъжнят живота и дните в риалитито.

Май вече е крайно време Биг Брадър да върне обратно в Къщата гаджето на Златка - ММА бореца Георги. Само той ще бъде в състояние да я успокои и да я защити от бруталните нападения на злосторниците.