Людмил Августинов изведнъж стана по-добър и смирен, което шокира телевизионните зрители

[caption id="attachment_301447" align="alignright" width="300"]Джийсън се подчини на Биг Брадър и вече е по-добър Джийсън се подчини на Биг Брадър и вече е по-добър[/caption]

Само преди няколко дни Джийсън Брад Люис се гавреше с вещите на Златка Райкова и се държеше по-нагло от всякога. Изведнъж обаче неговото поведение коренно се промени и в момента го виждаме в Къщата по-смирен от почти всички. Най-логичното обяснение за това му поведение се корени в Биг Брадър. След като Людмил направи неща, граничещи с лудостта дори, очевидно Големият Брат му е заповядал да успокои топката. Само така можем да си обясним обрата в поведението на певеца.

В последните номинации той отново посочи двете Златки, но за разлика от друг път, нямаше и грам злоба в думите му, а просто обясни, че не ги понася. Той даже се определи като великодушен човек, който би дал шанс на хубавиците, ако се постараят малко. Преди седмица Джийсън Брад Люис се заканваше да ги съсипе, а сега стои спокоен на канапето. Биг Брадър е взел нещата в свои ръце, това е видно. Да видим дали новата същност на Брад Люис ще му донесе успех на елиминациите, когато той отново ще се изправи срещу своя враг Златка Райкова.