Джийсън Брад Люис лансиран от фолк идола на милиони

Мнозина се питат как така никой от зрителите не понася Джийсън Брад Люис, а той продължава да стои в Къщата на шоуто Big Brother All Stars. Отговорът е прост. Колегите от Kliuki.net загатнаха, че Людмил е протеже на Азис. Двамата са се запознали по време на снимките на хита "Кажи честно". Тогава младежът се е грижел за грима на фолк звездата. Те се сближили доста, като Джийсън не криел възхищението си от фолкаджията във физически апект.

Jeason-Brad-LewisСпоред запознати, именно Азис стои зад участието на Брад Люис в Биг Брадър. Не е тайна, че в Къщата влизат неслучайни хора, а връзката на Джийсън всъщност е доста дебела. Самият Азис вече е участвал в различните варианти на риалити шоуто и познава отлично обстановката и продуцентите.

В приятелството между Джийсън и Азис откриваме и причината за скандалното поведение на младия певец в Къщата. Оказва се, че той мрази Златка Райкова защото Азис не я понася. Явно Васко е вкарал Джийсън в шоуто със заповедта младежът да тормози красавицата. Точно това се случва, тъй като Людмил се отнася ужасно със Злати и непрекъснато я номинира за изгонване.

В понеделник двамата ще се изправят един срещу друг на елиминации. Най-вероятно обаче Джийсън Брад Люис отново ще бъде спасен от зрителите, или по-точно от Азис.