Джийсън вече не е в Къщата, но омразата към него остава

Снощи най-скандалната личност в "Биг Брадър Ол Старс" Джисън Брад Люис бе изгонена от шоуто по неясни все още причини. Днес певецът опита да се оправдае за поведението си в Къщата, като написа във Facebook, че просто е играел играта и не изпитва лоши чувства към никого от риалитито.

Jeason-vse-oshte-mrazenВъпреки това обаче, надеждите на Людмил да измие срама, който сам предизвика у себе си с подмолните и на моменти инфантилни игрички, се оказаха без успех. Почитателите на шоуто са се изредили един след друг под статуса на Джийсън, за да го обиждат с най-различни епитети. Най-честите нападки са за завист, злоба и полова неориентираност дори.

Малцина са тези, които наистина са видели играта на Джийсън в истинския смисъл. Всъщност думите на Брад Люис от тази сутрин може и да се окажат истина, защото слуховете гласят, че той е протеже на Азис и именно фолкаджията го е уредил в "Биг Брадър Ол Старс". Освен това, не само го е вкарал в Къщата, но Азис е заповядал на Людмил как да се държи. Васко изпитвал ненавист към Златка Райкова, заради което Джийсън трябвало да я напада.

Всичко това обаче е по непотвърдена информация, но резултатът не е никак приятен на Джийсън Брад Люис. Игра или не, той се превърна в един от най-мразените герои в цялата история на Биг Брадър у нас.