Двете изобщо не се интересуваха, че стават за смях

Бившата и настоящата съпруга на бизнесмена Коко Динев в лицата на певиците Анелия и Емилия, за пореден път станаха за резил и то пред лицето на цяла България. Шоуто се разигра по време на концерта, посветен на рождения ден на Планета Пайнер, в който и двете взеха участие.

Както е ясно отдавна обаче, хубавиците не могат да се търпят една друга на по-малко от 100 метра разстояние. И го доказаха за енти път като не спираха да си мятат разярени погледи на сцената.

Извън нея двете не си разменили и дума, а се подминавали като малки гари, довериха близки до екипа на Пайнер. За пред камерите преди време Емилия и Анелия решиха да се направят на самарянки и да си подадат ръце, но всъщност най-съкровеното им желание е да си избодат очите.

aneliq_i_emiliaОчевидно, каквото и да направи Коко Динев, за да опита да ги помири, ще удари на камък, тъй като и двете явно още го обичат. Анелия неведнъж е признавала открито, че Коко е единственият мъж, когото е обожавала в живота си, а Емилия е прословута с нечовешката си ревност и злоба към конкуренцията.

Вижте снимката, което е само малко доказателство за отношенията между двете, и кажете не ви ли се струва, че от очите им всеки момент ще изскочат пламъци?!