Биг Брадър си е подсигурил интригите в Къщата предварително

Истината за изгонването на Джийсън Брад Люис от шоуто на Биг Брадър започва да прозира. Той заля с вода Райна и бе принуден да напусне завинаги Къщата. Всъщност обаче действието на певеца е било част от сценария. Говори се, че още преди старта на шоуто, всеки е получил своята роля в Къщата. Людмил бил избран за дразнителя, лошото момче, а Златките за добрите, които ще бъдат тормозени. И за да не стане прекалено очевидна нагласената вражда между плеймейтките и Джийсън, Биг Брадър е заповядал на певецът да предизвика изгонването си с действие срещу друга от известните личности в Къщата, както се получи с Райна.

[caption id="attachment_301647" align="alignright" width="300"]Platiha-na-Jeason-da-zalee-Raina Джийсън Брад Люис стори това на Райна за пари[/caption]

За всичко това, което сътвори в предаването, Брад Люис е получил сумата от 10 хил. лева. Най-вероятно тя днес ще бъде преведена по неговата сметка, тъй като той излезе от Къщата в петък вечер, а събота и неделя банките не работят. Все пак обаче тази сума изглежда нищожна в сравнение с това, което по-големите звезди ще получат от Биг Брадър. Освен това, Джийсън Брад Люис е този, който най-много загуби от целия сценарий, защото в момента се ползва с омразата на почти целия български народ.