Александра Раева вдига сватба, Слави Трифонов е в ужас

Това е краят на всички надежди на Слави Трифонов, че някога отново ще бъде с Александра Раева. Певицата съвсем скоро ще се превърне в госпожа. Диджей Дончо ще я направи най-щастливата жена. Двамата се пръскат от радост по всички публични изяви. Алекс не веднъж е споменавала, че в Дончо е открила това, което никъде другаде не е могла досега.

[caption id="attachment_301766" align="alignright" width="300"]Slavi-izpusna-Alex-Raeva Слави Трифонов изгуби Алекс Раева[/caption]

Тези думи са като нож в сърцето на Слави Трифонов, който пък признава, че любовта на живота му е именно Раева. Двамата прекараха една бурна и незабравима любов, но в крайна сметка така и не се стигна до брак по ред причини, които показаха както че тогава Слави не е готов за съпруг, така и че той не е мъжът на живота за Раева.

Според близки на шоумена, той никога не е забравял Александра, въпреки всичките си следващи връзки. Слави е приел много тежко новината за сватбата на певицата. В момента той страдал ужасно, но малцина са тези, които могат да разпознаят истинските чувства на Трифонов, тъй като той се прикрива прекрасно. И все пак болката в душата му е видна за обществеността. Той наистина обичаше Александра Раева и още я обича, но повече няма да я има.