Георги Валентинов обяви, че всичко за него и Джийсън дотук е лъжа

Само преди минути се свързахме с приятеля на Златка Райкова - Георги Валентинов, за да го питаме дали действително има намерение да бие Джийсън Брад Люис заради това, което стори на неговата половинка. Оказва се, че Жоро не желае да се занимава с певеца.

[caption id="attachment_301915" align="alignright" width="300"]Georgi-kaza-za-Jeason Георги на Златка разкри истината за Джийсън[/caption]

Вчера излезе информация, че Георги е отговорил на писмото на Людмил във Фейсбук със заплаха. Това обаче всъщнйост не е вярно. ММА боецът имал фалшив профил в мрежата, който явно е направен от непознат, и е отговорено от негово име. Самото съобщение на Джийсън е наистина това, което излезе по медиите, но Георги не е отговорил нищо. Вижте какво е написал певецът до спортиста по-долу.

Освен това, Георги отрече и друга измислица по негов адрес. Бе излязла информация, че Джийсън Брад Люис му е братовчед и всичко е било нагласено от двамата, за да изкарат Златка Райкова невинна жертва, с което да спечели зрителския вот. Жоро обаче опроверга тези слухове и заяви за Kliuki.bg, че никога не е общувал с Людмил Августинов.

Припомняме, че Джийсън се държа отвратително със Златка през цялото си участие в Big Brother All Stars. Това предизвика много дискусии около двамата и веднага мнозина помислиха, че възлюбеният на Злати ще смаже от бой певеца. Очевидно обаче това няма да се случи, поне Георги не го обяви.

Jeason-pismo