Ще продължим ли да виждаме на малкия екран любимата ни Гала?

Гала е любима тв водеща и от дълги години води едно от най-любимите сутрешни предавания на хиляди български домакини. "На кафе" се радва на хубав рейтинг, но това коства много усилия и лични компромиси на целия екип и особено на водещата Гала, която споделя, че са много малко журналистите като нея,  които всеки ден трябва да правят предаване по няколко часа и да поддържат зрителския интерес чрез интригуващи събеседници, актуални теми и нови рубрики.

[caption id="attachment_302283" align="alignright" width="300"]Любимката на поколения българи Гала Любимката на поколения българи Гала[/caption]

Както пишат HotArena.net, самата Гала разказва, че може би само Слави Трифонов е подложен на това ежедневно напрежение и тя самата не знаела докога може да продължи в този дух. Като от това, разбира се, страда тя самата и особено личният и живот, тъй като тя така и не откри мъж, който да я подкрепя изцяло финансово и емоционално, може би затова се налага да работи толкова много. Но от всичко най-виновна любимката на много българи се чувства заради многото пропуснати моменти с дъщеря си Мари.

Може би скоро ще има промени във формата  на предаването "На кафе" или пък ще се стигне до вкарването и на друг водещ редом с Гала, времето ще покаже, факт е, че тя е утвърдено лице в медията и трудно зрителите биха свикнали без нея.