Шефовете на Ники Кънчев са в истерия, не знаят какво да правят

Тотална лудост е обхванаха екипа на риалити формата Биг Брадър ол Старс. Продуцентите са в паника, а Ники Кънчев е повече от объркан и не знае как да реагира. Бомбата избухна, след като се оказа, че един от съквартирантите ще си тръгне от Къщата още днес, часове преди елиминациите в понеделник.

И това е Черната Златка, чиито нерви не издържаха. Въпреки срещата си с психоложката на формата Ани Владимирова, Златка Димитрова е много зле и е очевидно, че в Къщата няма начин да й се помогне. Психоложкото мнение е, че Злати е изпаднала в тежка депресия и единственото лекарство за нея е да напусне Къщата и да се върне при семейството и близките си хора, разбра вестник "Всеки ден".

kanchevПричина за състоянието на хубавицата не е само трагичната загуба на баща й, но и фактът, че любимият й още не й е предложил брак, както и че България отказва да я приеме като пораснал и помъдрял човек, а мнението за нея продължава да е също толкова негативно.

Дори съквартирантите осъзнаха проблема на Злати и започнаха да разбират, че може би действително най-удачното нещо за нея е да се прибере у дома.