Почитателите на поп-фолка продължават да се питат дали Андреа няма нещо повече с Анелия

[caption id="attachment_302428" align="alignright" width="222"]Анелия и Андреа ужасно близки Анелия и Андреа ужасно близки[/caption]

Уникално нещо сякаш става с Анелия и Андреа. Слуховете започнаха да се вихрят след една снимка на двете, която се появи във Facebook. На нея двете са в леко интимна поза и демонстрират много близки отношения. Облечени са небрежно, а фотото е непрофесионално, което ни кара да считаме, че хубавиците са се щракнали в домашна обстановка.

[caption id="attachment_302430" align="alignleft" width="300"]Снимката, пробудила множество коментари Снимката, пробудила множество коментари[/caption]

Веднага стартираха слуховете за любовни взаимоотношения между фолк певиците. Още повече, че това не е първата подобна проява на Андреа. Блондинката се целуваше страстно с Николета Лозанова във видеоклип, а в интернет бе излязло скандално видео, в което певицата участва в неприлични сцени с други красавици.

За Анелия също се говореше преди години, че има любов с жена. Това беше малко след края на брака и с Коко Динев. Сега снимката и с Андреа ни връща към всички спекулации от миналото.