Близките на актьора го изпратиха в тесен кръг, с нестихващи сълзи!

В съвсем тесен кръг, без наличието на медии и външни лица, семейството и близките на актьора Пол Уокър го изпратиха в последния му път. 40-годишният любимец на милиони хора по света си отиде завинаги от нас на 30 ноември, в страшна катастрофа, изправила на нокти и най-коравосърдечните.

Пол Уокър си замина от света така, както е и живял - на скорост. Звездата от най-гледаната поредица "Бързи и яростни" никога не е криел страстта си към скоростните автомобили и адреналина от "летенето" с тях. За жалост, не той шофираше в зверската катастрофа, но тя отне и неговия живот, както и този на приятеля му Роджър Родас.

paulСветът не може да прежали загубата на любимеца си, затова отделно от опечалените му близки, почитателите на Пол Уокър се събраха на мястото на трагедията и направиха траурно шествие, за да му отдадат последната си почит и любов.

Море от сълзи и реки от цветя затрупаха лобното място на актьора, докато по същото време течеше траурната церемония, която семейството му организира. Най-покрусена от всички със сигурност е дъщеря му Медоу, която не е на себе си след смъртта на баща си.

paul1

Тайни кадри от погребението обиколиха интернет, като на тях се вижда ковчега на актьора и част от най-близките му хора.

paul3

Почивай в мир, Пол Уокър и не забравяй, че те обичаме!